img

За нас

Хотел „Картоон” се намира в центъра на гр.Разград над площад „ Ларго”.

С причупливата си форма петнадесет етажния хотел е станал емблематичен за града.

Той предлага на своите гости едни от най –модерните заведения в североизточна България – ресторант,пиано бар,дискотека,игрална зала и хотелска част.

Ресторант „ Папараци” е с впечатляващ интериор, съчетан с комфорт и удобство.

Атмосферата за уют се допълва от любезен и лъчезарен персонал,разнообразно меню и приятна музика.Всяка седмица при нас гостуват известни изпълнители от музикална компания „Пайнер”

Ресторантът разполага с две зали от няколкостотин места и лятна градина с най-невероятната панорамна гледка към града,което го прави уникалното и неповторимо място за провеждане на вашите лични,фирмени или сватбени тържества.

Пиано бар „No Mercy” се откроява с много изискан и елегантен стил.Само тук може да се насладите на специална селекция от маркови питиета и подбрани шлагери поднесени от най-добрите поп групи и звезди на съвременната БГ музика.

Дискотека „Планета Пайнер ‘’ клуб Разград притежава най-съвременния, професионално изпипан дизайн,модерно озвучаване и разположение на местата,където може да изживеете вашите незабравими емоции с приятели , с класни питиета и горещи хитове до зори.

Ако днес се чувствате късметлия заповядайте в едно от най- атрактивните места в комплекса - игрална зала „Prince 1” .Изчистеният и стилен дизайн е съчетан с голямото разнообразие от най-модерните мулти гейм игрални автомати и шестместна рулетка,а перфектното обслужване от професионално обучени крупиета са гаранция за вашият приятен престой.


Управител

тел 088 333 2400